Over ons

Patiënt zijn betekent dat u belandt in een wereld vol keuzes. Er komt een lading aan informatie op u af. U moet beslissingen maken waar u nooit eerder over heeft nagedacht. Hoe zorgt u dat u over de juiste informatie beschikt? Hoe kunt u samen met uw behandelend arts keuzes maken die voor u het beste werken?

Brightingale

De levenskwaliteit van individuele patiënten optimaliseren: dat is ons hoogste doel. Daarom versterken wij de kennis van professional en patiënt en ondersteunen wij hen in het maken van zorgkeuzes. Wij bieden de meest complete, relevante en gepersonaliseerde informatie op een gebruiksvriendelijke manier. Zo weten artsen beter welke behandeling in welke situatie het beste past. Want iedere patiënt is uniek en elke situatie is anders.

Onze naam

De grondlegger van de moderne verpleegkunde, zo staat Florence Nightingale ook wel bekend. Ze verzamelde een enorme hoeveelheid gegevens over sterfte, ziekte en leefbaarheid in ziekenhuizen. Die gegevens zette ze om in grafieken en statistieken en zo toonde ze aan wat verbeterd kon worden aan de verzorging van zieken. Dit is precies wat wij doen. Wijzer worden uit een grote hoeveelheid gegevens en kennis zoals Nightingale. Slim, helder en verlichtend: bright. Dat is Brightingale.

 

Wilt u meer weten over onze beslisondersteunende producten?


Lees meer