Partners

Evidencio

Brightingale werkt samen met partner Evidencio. Samen zijn wij ervan overtuigd dat predictiemodellen van grote waarde zijn voor medische beslisondersteuning. Deze modellen kunnen medici helpen met patiënt-specifieke en evidence-based besluitvorming. Evidencio heeft als missie om de translatie van wetenschappelijke modellen naar de dagelijkse praktijk te ondersteunen. Dit doen wij door eenvoudige tools te bieden om modellen toe te voegen, te gebruiken en/of te valideren.

Bekijk voor meer informatie de website van Evidencio.

MRDM

Brightingale werkt samen met MRDM. MRDM is expert op het gebied van data-security en privacy en ontsluit en verwerkt medische data van zorginstellingen en data-leveranciers. MRDM is NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd.

Samen met IBM en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport(VWS) is MRDM initiatiefnemer van de eerste Nederlandse Health Deal, omtrent Decision Support in de oncologie.

Wilt u meer weten over deze Health Deal?

Benieuwd naar MRDM? Bekijk de website.

IBM

Brightingale werkt samen met IBM op het gebied van IBM Watson for Oncology. Watson is een door IBM ontwikkeld Artificial Intelligence Platform in de Cloud. Gezamenlijk hebben wij het doel om een op Watson gebaseerde toepassing voor oncologie in Nederlandse ziekenhuizen te introduceren. Hierdoor kunnen alle Nederlandse ziekenhuizen een versie van Watson gaan gebruiken die toegepast is op de Nederlandse situatie. Samen met onze partner MRDM en IBM werken wij hard om Watson te lokaliseren in Nederland en aan te laten sluiten op het Nederlandse zorgstelsel.

Value2Health

Value2Health is onze partner op het gebied van Value based healthcare (VBHC). VBHC gaat om het creëren van waarde voor patiënten; heeft de behandeling geresulteerd in de uitkomsten die er toe doen voor de patiënt? En wat heeft deze behandeling gekost?
Een hoge kwaliteit en lage kosten resulteren in een hoge waarde van zorg. Daar staat Value2Health voor.

Meer weten over Value2Health? Bekijk de Value2Health website.